Produkty pro fluorid sírový (10)

Fluorid draselný (KF)

Fluorid draselný (KF)

DERIVADOS DEL FLUOR je globálním lídrem v dodávkách hydrofluorové kyseliny a široké škály anorganických fluoridů, včetně fluoridu draselného. Naše zásady dodávek fluoridu draselného se zaměřují na bezpečnost, služby a kvalitu, a přizpůsobení potřebám našich zákazníků: Dodáváme fluorid draselný v standardním balení a dalších specializovaných kontejnerech přizpůsobených potřebám našich zákazníků. Úzká spolupráce s našimi klienty umožňuje DDF poskytovat kvalitní produkt, který splňuje nejvyšší standardy. Náš nepřetržitý výrobní cyklus, robustní zásoby a logistické služby nám umožňují poskytovat mezinárodní dodávky just-in-time do zařízení našich zákazníků. Naše robustní zásoby spolu s našimi logistickými službami nám umožňují poskytovat mezinárodní dodávky just-in-time do zařízení našich zákazníků. Chemický vzorec: KF Popis: Bílý prášek Identifikace CAS č.: 7789-23-3 Identifikace UN č.: 1812 Koncentrace: > 99% KF Balení: 25 kg pytel Doprava ADR: 6.1T5-III Doprava RID: 6.1T5-III Doprava IMDG: 6.1 Doprava OACI: 6.1
Fluorit

Fluorit

FLUORIT (Vápník fluorid) od Cofermin Chemicals Německo: Fluorit v různých kvalitách a baleních Původ: Německo
Glukóza

Glukóza

Glucosnova se používá naředěná ve vodě jak při aplikaci na listy, tak při zavlažování. Glucosnova lze použít v jakékoli plodině, zejména v zahradnických plodinách. SKU:n/a Velikost:1 LITR, 5 LITRŮ
Kyselina citronová

Kyselina citronová

Doba dodání: 3 - 5 pracovních dnů Kapacita dodání: 100 000 Kg / měsíčně Minimální objednávková množství: 1 x 25 Kg pytel Odeslat dotaz e-mailem Zobrazit telefonní číslo 25 Kg pytel
Kyselina citronová

Kyselina citronová

Kyselina citronová se přirozeně vyskytuje v citrusových plodech, ale může být také vyráběna. Průmyslová kyselina citronová se vyrábí převážně fermentací nebo chemickou reakcí. Poslední metoda se používá přibližně v 90 % světové produkce a spočívá v fermentaci pomocí enzymů a kmenů mikroorganismů, nejčastěji Aspergillus niger. Kyselina citronová má schopnost stabilizovat emulze a zabraňuje oddělování tuku. Konečný produkt je dostupný ve formě prášku nebo granulátu jako bezvodá kyselina citronová.
Inulin z čekanky 500G

Inulin z čekanky 500G

Inulin je přírodní vícezrnná látka, kterou člověk nedokáže strávit, a proto funguje jako dietní vláknina. Vyskytuje se v kořenech a hlízách některých rostlin (čikorka, jeruzalémský artyčok, artyčok, lopuch, cibule, česnek, banány). Nejčastěji se získává z čekanky. Inulin se vyznačuje nízkokalorickou a jemnou sladkostí. Protože je 10krát méně sladký než cukr, obvykle se nepoužívá jako náhrada. Inulin se používá jako gel, zahušťuje a stabilizuje látky. Inulin přidaný do potravin snižuje kalorický obsah, potlačuje chuť k jídlu a zvyšuje pocit sytosti. Díky tomu zlepšuje kontrolu nad množstvím konzumovaných potravin. Funguje u lidí s redukčními dietami. Inulin působí jako prebiotikum, stimuluje rozvoj normální střevní bakteriální flóry a tím pozitivně ovlivňuje zdraví.
Chlorid sodný 12% - kyselina hypochloritá sodná (NaOCl)

Chlorid sodný 12% - kyselina hypochloritá sodná (NaOCl)

Chlorid sodný 12% Aqueous solution of sodium hypochlorite in demineralized/decalcified water, získaná reakcí mezi chlórovým plynem a vodným roztokem hydroxidu sodného, obě látky získané technologií bez rtuti. Fyzikální specifikace: Zelená kapalina s pH přibližně 11, rozpuštěná ve vodě s bodem varu 40° C. Stabilita a reakce: Pomalu se rozkládá na vzduchu, neslučitelná s kyselinou chlorovodíkovou, amoniakem, močovinou, kovy a methanolem. Manipulace a skladování: Chraňte před slunečním zářením, kyselinami, teplem, hořlavými materiály a organickými materiály. Skladujte na suchém místě. CAS číslo 7681-52-9 WE číslo 231-668-3 Chemický vzorec NaOCl Molekulární hmotnost 74,44 g/mol Celní tarifní kód 28289000
Kyselina citronová

Kyselina citronová

Kyselina citronová se přirozeně vyskytuje v citrusových plodech, ale lze ji také vyrábět. Průmyslová kyselina citronová se vyrábí převážně fermentací nebo chemickou reakcí. Tento druhý způsob se používá přibližně v 90 % světové produkce a zahrnuje fermentaci s enzymy a mikrobiálními kmeny, nejčastěji Aspergillus niger. Kyselina citronová má schopnost pomáhat stabilizovat emulze a zabraňuje oddělování tuků. Konečný produkt je dostupný ve formě prášku nebo granulátu jako anhydrovaná kyselina citronová.
Erytritol

Erytritol

Eritritol, v potravinářském průmyslu označovaný jako E968, se používá nejen jako sladidlo, ale také jako plnidlo, zahušťovadlo, zlepšovač chuti a někdy k snížení bodu mrazu produktu. Také se používá v farmaceutickém průmyslu jako součást léků, zejména v potahovaných tabletách nebo jako nosič účinných látek. Dále se používá jako ingredience v zubních pastách a ústních vodách.
Chlorid sodný

Chlorid sodný

Chlorid sodný je anorganická chemická sloučenina patřící do skupiny chloridů, sůl kyseliny chlorovodíkové a sodíku. Je hlavní složkou stolní soli, soli na vaření a silniční soli. Technologický proces získávání soli vařením zahrnuje tepelnou koncentraci slané vody a krystalizaci soli z této vody. V přírodě se vyskytuje jako minerální složka a tvoří ložiska kamenné soli nazývané halit. Chlorid sodný se vyskytuje ve formě jemného krystalického bílého prášku, který má charakteristickou slanou vůni a chuť. Vykazuje silné hygroskopické vlastnosti. Produkt nabízený společností Foodcom není geneticky modifikovaný. Foodcom také nabízí sůl pro výrobu piva potravinářské kvality bez protispékavých látek.